Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Verzendinformatie

We proberen u een normale service te bieden tijdens de Corvid-19-pandemie.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we uw bestellingen kunnen leveren. Royal Mail houdt de post in beweging – bezorgt brieven en pakketten in het hele VK en in de meeste andere landen in deze moeilijke tijd. Dit betekent dat we u onze fantastische service kunnen blijven bieden, zelfs als u uw huis niet kunt verlaten.

Tijdens deze crisis blijven we onze klanten de meest uitgebreide service bieden. Naarmate het aantal gevallen van coronavirus over de hele wereld toeneemt, ondervinden we, samen met andere organisaties, problemen met het leveren aan klanten in een paar landen. de huidige lijst met landen die momenteel geen post uit het VK accepteren, is HIER. Als uw land op de lijst staat, kunt u er zeker van zijn dat uw pakket hier in Schotland veilig is opgeslagen en naar u wordt verzonden zodra de postbezorging in uw land wordt hervat.

We bieden onze excuses aan voor dit ongemak en willen u eraan herinneren dat uw certificaat en welkomstbrief onmiddellijk kunnen worden gedownload door in te loggen op uw account via deze link highlandtitles.com/login

U kunt onze app ook meteen gaan gebruiken en meer ontdekken over uw gemeenschap en land.

Feedback sturen

Mijn land staat niet vermeld! Wat moet ik doen.

Wat u vooral niet moet doen is een ander land selecteren en ons vervolgens mailen. Wij kunnen uw verzendadres vóór verzending namelijk niet meer wijzigen. Stuur ons eerst een e-mail. Wij zullen dan uw land toevoegen.

We kunnen niet verzenden naar APO/FPO-adressen. Dit zijn geen internationale adressen.

Hebt u haast? Een kopie downloaden

Als u bij het bestellen een account aanmaakt, kunt u altijd een kopie van uw verkoopcertificaat downloaden. Deze is slechts luttele momenten na het plaatsen van uw bestelling al verkrijgbaar!

Wij verzenden SNEL

Het is ons streven om uw fysieke document binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling naar het postkantoor te sturen. Meestal gaat het sneller, tenzij u in een weekeinde of op een feestdag hebt besteld.
Documenten die op vrijdag na 08:00 uur zijn besteld, worden pas op maandag gepost aangezien het kantoor in het weekeinde gesloten is.
U kunt eveneens een elektronische kopie van uw certificaat via uw account downloaden naast het volledige pakket aan documenten dat u via de mail ontvangt. Als uw documenten zijn gepost, kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op de leveringstijd van uw pakket.
Plaats uw bestelling daarom op tijd, om teleurstellingen te voorkomen.

Getraceerde verzending

Voor wereldwijde verzending maken wij gebruik van verschillende diensten met tracering van Royal Mail. Na uw bestelling geven wij u een traceercode; daarmee kunt u uw zending op de website van Royal Mail volgen.

Hoe volg ik mijn zending?

Met Track your item kunt u de laatste informatie opvragen van alle traceerbare artikelen die u zelf hebt verzonden of die naar u zijn verstuurd.

Als u gebruik hebt gemaakt van Royal Mail Signed For® (zonder tracering) kunt u nog steeds via Track your item controleren of het poststuk is bezorgd. Als dit het geval is ziet u eveneens een kopie van de handtekening die wij hebben ontvangen.

U kunt Track your item gebruiken bij:

Hoe gebruik ik het?

Om gebruik te maken van Track your item geeft u ons uw referentienummer (bestaande uit 13 tekens) door en volgt u de instructies.

Onthoud dat de website van Royal Mail altijd de meest recente informatie over uw verzending bevat.