• (0) Artikel(en)€0.00

Verzendinformatie

Mijn land staat niet vermeld! Wat moet ik doen.

Wat u vooral niet moet doen is een ander land selecteren en ons vervolgens mailen. Wij kunnen uw verzendadres vóór verzending namelijk niet meer wijzigen. Stuur ons eerst een e-mail. Wij zullen dan uw land toevoegen.

We kunnen niet verzenden naar APO/FPO-adressen. Dit zijn geen internationale adressen.

Hebt u haast? Een kopie downloaden

Als u bij het bestellen een account aanmaakt, kunt u altijd een kopie van uw verkoopcertificaat downloaden. Deze is slechts luttele momenten na het plaatsen van uw bestelling al verkrijgbaar!

Wij verzenden SNEL

Het is ons streven om uw fysieke document binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling naar het postkantoor te sturen. Meestal gaat het sneller, tenzij u in een weekeinde of op een feestdag hebt besteld.
Documenten die op vrijdag na 08:00 uur zijn besteld, worden pas op maandag gepost aangezien het kantoor in het weekeinde gesloten is.
U kunt eveneens een elektronische kopie van uw certificaat via uw account downloaden naast het volledige pakket aan documenten dat u via de mail ontvangt. Als uw documenten zijn gepost, kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op de leveringstijd van uw pakket.
Plaats uw bestelling daarom op tijd, om teleurstellingen te voorkomen.

Getraceerde verzending

Voor wereldwijde verzending maken wij gebruik van verschillende diensten met tracering van Royal Mail. Na uw bestelling geven wij u een traceercode; daarmee kunt u uw zending op de website van Royal Mail volgen.

Hoe volg ik mijn zending?

Met Track your item kunt u de laatste informatie opvragen van alle traceerbare artikelen die u zelf hebt verzonden of die naar u zijn verstuurd.

Als u gebruik hebt gemaakt van Royal Mail Signed For® (zonder tracering) kunt u nog steeds via Track your item controleren of het poststuk is bezorgd. Als dit het geval is ziet u eveneens een kopie van de handtekening die wij hebben ontvangen.

U kunt Track your item gebruiken bij:

Hoe gebruik ik het?

Om gebruik te maken van Track your item geeft u ons uw referentienummer (bestaande uit 13 tekens) door en volgt u de instructies.

Onthoud dat de website van Royal Mail altijd de meest recente informatie over uw verzending bevat.