Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Het beste relatiegeschenk…. Ooit!

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk dat, milieuvriendelijk, zinvol en uniek is?

Lees dan verder! Wij geloven dat ons geschenk het perfecte relatiegeschenk is voor uw werknemers.


Gepersonaliseerd

Elk van onze geschenkpakketten is gepersonaliseerd met de naam van uw werknemer.

We drukken onze professioneel ontworpen certificaten op kwaliteitsperkament en plakken een gouden zegel voor authenticiteit.

We hebben ook een spatie op onze gepersonaliseerde certificaten gelaten voor uw eigen bedrijfslogo, waardoor de certificaten tevens ook uw merknaam kunnen bevatten.

Milieuvriendelijk

Wanneer U een stuk land van Highland Titles heeft, dan word je Lord of Lady van Glencoe en helpt U natuurreservaten in Schotland te creëren. Het eerste Highland Titles Nature Reserve is nu een officiële 4 sterren toeristische attractie “Met Bezoekt  Scotland” en volgens de TripAdvisor het populairste natuurreservaat van Schotland!

Ons geschenk heeft een sterke milieuboodschap. We gebruiken de winst van de verkoop van ons geschenk om het land te beheren als een natuurreservaat dat alleen al in 2019 meer dan 10.000 mensen aantrok.

We hebben al verschillende bedrijven, waaronder 2 multinationals die voor een dagje bomen plant, bij ons op het land komen.


Betekenisvol

Een stuk grond op ons natuurgebied is echt eeuwig en kan niet worden weggegooid. Onze meer dan 200.000 plus sterke gemeenschap van landeigenaren, een gelijkgestemde groep van mensen die vaak lang na de eerste aankoop, bij ons project betrokken blijven.

We ontmoeten regelmatig de Lords en Ladies in het natuurgebied die langer dan 5 jaar geleden hun cadeaupakket ontvingen! Niet iedereen komt op bezoekt, maar degenen die wel komen zien de voortgang die met hun steun mogelijk is gemaakt.

We hebben onder andere

  • duizenden bomen geplant
  • creëerde een meertje van 3 hectare om vogels aan te trekken
  • Installeerde toegangssporen
  • bouwden bijenkorven en talrijke habitatboxen voor vogels en vleermuizen
  • gebruikte zadelrug varkens als een natuurlijke (en effectieve!) vorm van adelaarsvaren controle

Wij geloven oprecht dat ons geschenk het meest betekenisvolle geschenk is dat er is!

Uniek

Elk perceel heeft zijn eigen unieke OS-rasterreferentie en coördinaten voor lengte- en breedtegraad, waardoor ons geschenk per definitie uniek is! Onze gratis app voor smartphonegebruikers helpt uw werknemers een audiotour door het land te maken en te controleren hoe ver ze op elk moment van hun perceel verwijderd zijn.

Met ons relatiegeschenkpakket ontvangt elke medewerker:

  • 1 vierkante voet grond in de Schotse Hooglanden die ze op elk moment kunnen bezoeken
  • Een luxe geschenkverpakking met gepersonaliseerde bedrijfsbranding, met daarin een certificaat, informatieboekje en Perceel ID-kaart
  • U kunt een Lord of Lady of Glencoe worden *

Onze klanten houden van ons


Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen
(Minimale afname 10 percelen)
1 vierkante voet percelen beginnen bij € 50. Kortingen beschikbaar voor iedereen die 10+ bestelt

Waarom houden werknemers en klanten van dit cadeau?

Een cadeau voor het leven! Dit is een relatiegeschenk dat ze voor altijd kunnen koesteren, ongeacht waar de toekomst hen naartoe brengt.

It makes them feel positively regal. This gift transcends hierarchy. No matter what their day to day role, every recipient can become a Laird, Lord or Lady of Glencoe*.

Het perfecte teamuitje! Het is een geweldig dagje uit voor het hele team om het reservaat te bezoeken en te genieten van een Meet & Greet met onze deskundige gids.

Het is milieuvriendelijk. We gebruiken de winst van de verkoop van het land om natuurreservaten te creëren in de Schotse hooglanden en om natuurbeschermingsprojecten op het land te financieren. In de loop der jaren hebben we onder andere duizenden bomen geplant, insectenhotels, vleermuiskasten, bijenkorven, een vijver van 3 hectare en een “Voor Altijd Thuis” voor gewonde egels gecreëerd.

Het is sociaal bewust. Highland Titles nodigt lokale scholen uit om naar het reservaat te komen, om aan lopende milieuprojecten te werken. We weten hoe belangrijk het is om kinderen voor te lichten over wat ze kunnen doen om voor het milieu te zorgen, daarom gaan we naar de lokale scholen en lopen we ”’dagjes uit”’ in het reservaat.