Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Highland Titles Natuurreservaat – Tulloch Reach

Het eerste natuurreservaat voor Highland Titels.

  • Plaats van speciaal wetenschappelijk belang
  • Beschermingsgebied
  • Rivierfront in Spean Valley

Tulloch Farm is de familieboerderij waar onze reis begon. Sinds 2006 zijn vanaf deze locatie  geen kavels meer verkocht.

Alleen al in 2021 hebben we hier in de oude schapenvelden ongeveer 14000 bomen geplant, wat bij het opnieuw verwilderen van het land enorm zal helpen.

De belangrijkste soorten die we hebben aangeplant zijn wintereik, els, zilverberk en esp.

Andere soorten die we hebben geplant zijn hazelaar, gewone vogelkers, wilg, krabappel en lijsterbes, waardoor een zeer diverse mix ontstaat.

De onbeplante percelen ten oosten van de boerderij en ten noorden van de spoorlijn zijn diepe veengebieden. Deze worden niet geplant en mogen op natuurlijke wijze regenereren.

Reserves Map

Tulloch Reach

Tulloch Farm is de familieboerderij waar onze reis begon. Vanaf deze locatie zijn sinds 2006 geen percelen meer verkocht. Alleen al in 2021 hebben we hier in de oude schapenweiden zo’n 14.000 bomen geplant.

Site van speciaal wetenschappelijk belang

Over Tulloch

Highland Titles begon in 2006 met de verkoop van souvenirpercelen van de familieboerderij in Tulloch, in de buurt van Roy Bridge. Sinds 2006 zijn er vanaf deze locatie geen percelen meer verkocht, maar Tulloch Reach blijft onder het beheer van het bedrijf. Tulloch Reach is ongeveer 8,0937 hectare bos en meer dan 1,6 km rivierfront in de Spean-vallei, en de hele ligging is aangewezen als Plaats van bijzonder wetenschappelijk belang (SSSI).

Het is voornamelijk beplant met berken, maar ook met els, lijsterbes, wilg en lariks. Er zijn ook open grasvelden en stukken gaspeldoorn.

Tulloch Bezoeken

We hebben vanaf deze locatie al jaren  geen percelen meer verkocht en we moedigen u niet aan om dit te bezoeken. Door de toegenomen bezoekersaantallen en een moeilijke toegang kon men dit niet meer aan.


Behoud met Highland Titles

We zijn gepassioneerd over het behoud en het herstel van het Schotse landschap. We werken samen met een aantal gelijkgestemde organisaties die proberen voor de komende generaties een echt verschil te maken voor Schotland 


Fotogallerij

Het Highland Titles-dashboard

Houd uw percelen bij, krijg toegang tot live webcams, virtuele rondleidingen en ontvang de laatste updates van het natuurreservaat Highland Titles.

Bezoek het dashboard