Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Natuurreservaat Highland Titles, Glen Nant

52,609 hectares van “Schotland’s Rainforest” ondersteund door onze Lords & Ladies.

  • Nationaal natuurreservaat van oude eikenbossen
  • Site van bijzonder wetenschappelijk belang (SSSI) en speciale beschermingszone (SAC)
  • Red Squirrel Ha

We waren verheugd dat we de kans kregen om 52,609 hectares nationaal natuurreservaat te bezitten. Het eeuwenoude eikenbos bij Glen Nant, dat bekend staat als het regenwoud van Schotland, is een bijzondere plek, zoals blijkt uit de SSSI- en SAC-status.

We zijn verheugd om samen te werken met Nature Scot, het Schotse natuuragentschap, om dit gebied van nationaal belang te beschermen en in stand te houden.

Naast het eeuwenoude eikenbos, is dit natuurreservaat de thuisbasis van spechten, grasmussen en rode eekhoorns en meer dan 2 km van de rivier de Nant.

Het biedt ook af en toe een uitzicht op Ben Cruachan.

Reserves Map

Glen Nant

Het eeuwenoude eikenbos bij Glen Nant, dat bekend staat als het regenwoud van Schotland, is een bijzondere plek, zoals blijkt uit de SSSI- en SAC-status.

Site van speciaal wetenschappelijk belangSpeciale Beschermde Gebieden

Onze doelen

Glen Nant is een heel ander project dan onze andere natuurreservaten. Terwijl de reservaten in Duror, Mountainview en Kilnaish ruimte bieden voor langetermijnprojecten voor herwildering, is het land bij Glen Nant een ongerept oud eikenbos en we streven er gewoon naar om het te beschermen en zo te houden.

Nature Scot heeft een bestaand beheersplan en we hopen dat ons vermogen om snel te handelen (in vergelijking met een overheidsinstantie) ons in staat zal stellen te helpen.

Een bezoek aan het reservaat

We zullen vanaf deze locatie geen percelen land verkopen en we moedigen u niet aan om het te bezoeken, omdat we het land onaangeroerd en de natuur ongestoord willen houden.


Fotogallerij

Het Highland Titles-dashboard

Houd uw percelen bij, krijg toegang tot live webcams, virtuele rondleidingen en ontvang de laatste updates van het natuurreservaat Highland Titles.

Bezoek het dashboard