WORD NU EEN LORD OF LADY
 • Valuta instellen:
 • inloggen
 • (0) Artiekel(en) €0.00

Het Mountain View Nature Reserve

Het tweede park van Highland Titles, mede mogelijk gemaakt door uw niet-aflatende steun

Highland Titles opende in 2014 het Mountain View-reservaat, tevens thuisbasis van Bumblebee Haven, met een prachtig uitzicht op Loch Loyne. Onder vissers staat dit loch bekend als een van de beste locaties in de Hooglanden om op snoek te vissen. Onze Lairds die hier de omgeving komen verkennen mogen tijdens hun bezoek ook hun vislijn in het loch uitgooien. Lairds, Lords en Ladies die in deze streek een perceel hebben gekocht (elk stuk land groter dan 1 sqft ligt in Mountain View) mogen zich Laird, Lord of Lady van Lochaber noemen; Lochaber is de naam van de streek waar Mountain View gelegen is. Iedereen die bij Highland Titles een stuk land groter dan 1 sqft als souvenir aanschaft, ontvangt daarnaast een perceel van 1 sqft in Glencoe Wood; u bent dus tevens Laird, Lord of Lady van Glencoe.


Mountain View Nature Reserve bezoeken

Mountain View Nature Reserve staat bekend als een reservaat met veel paden en routes die u zelf zonder gids kunt ontdekken. Wij nodigen u uit beide natuurparken te bezoeken, maar ons bezoekerscentrum is gelegen in Glencoe Wood. Dat is de reden waarom wij geen ‘meet-and-greet’-service kunnen leveren aan onze bezoekers van Mountain View.

Tevens is Mountain View Nature Reserve de thuisbasis van veel soorten planten en dieren. Wij willen graag dat zij met rust worden gelaten terwijl ze zich in hun nieuwe omgeving vestigen. Daarom vragen wij u op redelijke afstand te blijven, als u in het reservaat dieren tegen komt. Natuurpark Mountain View is de locatie van zowel Bumblebee Haven als van land dat is geschonken aan Wildcat Haven.

De regio is gemakkelijk te bereiken. Het is een geweldige plek om een dag lang rond te trekken en te vissen. We nodigen dan ook iedereen uit een bezoekje te brengen aan hun stuk land in deze omgeving.

 • op 1 uur van Inverness
 • op 50 minuten van Fort William
 • op 3,5 uur van Edinburgh

Mountain View Nature Reserve


Mountain View by the loch

Activiteiten in de omgeving

 • Ga langs bij uw eigen stuk land
 • Hoor het gebrom van ten minste 6 soorten hommels die in het reservaat voorkomen
 • Kom picknicken en vissen aan de oevers van Loch Loyne
 • Blijf overnachten in Lochaber of in de buurt van Fort William en ontdek wat de Outdoor Capital of the UK allemaal te bieden heeft
 • Maak een ritje naar het nabijgelegen dorpje Fort Augustus, gelegen aan de oever van het wereldberoemde Loch Ness. Maak een boottocht en kijk of u een glimp van de mysterieuze Nessie kunt opvangen!

Het natuurpark vinden

Het Mountain View Nature Reserve
Vlak bij de A87 aan de oever van Loch Loyne
Invergarry, Highlands
PH35 4HR


Vervoer

Aankomst per auto

Mountain View ligt op ongeveer 10 mijl van Invergarry.  Het ritje naar het park duurt ongeveer 10-15 minuten. Normaal gesproken adviseren wij op deze manier naar het park te reizen, aangezien het openbaar vervoer in dit deel van de Schotse Hooglanden minder betrouwbaar is.

Aankomst per trein

De dichtstbijzijnde stations liggen in Spean Bridge (ongeveer 16 mijl van Invergarry) en Inverness (op ongeveer 41 mijl). Wij raden u af op deze manier naar Lochaber te reizen.

Aankomst per bus

Er vertrekken bussen van Edinburgh, Glasgow en Inverness die allemaal stoppen in Invergarry. Voor vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar Citylink. U moet dan nog wel vervoer naar het reservaat regelen.

Nabijgelegen vliegvelden

 • Glasgow (3 uur)
 • Edinburgh (3:25 uur)
 • Inverness (1:25 uur)