Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

De natuurreservaten

Highland Titles heeft 5 natuurreservaten in Schotland en 1 in Noord-Ierland. Dank aan alle Lairds, Lords en Ladies die dit mogelijk hebben gemaakt.

Reserves Map

Mountain View

Het reservaat bij Mountain View, dat ook de thuisbasis is van Bumblebee Haven, werd in 2014 geopend door Highland Titles en kijkt uit over het majestueuze Loch Loyne.

Percelen te koop
Ontdek meer

Tulloch Reach

Tulloch Farm is de familieboerderij waar onze reis begon. Vanaf deze locatie zijn sinds 2006 geen percelen meer verkocht. Alleen al in 2021 hebben we hier in de oude schapenweiden zo’n 14.000 bomen geplant.

Site van speciaal wetenschappelijk belang
Ontdek meer

Het Natuurreservaat Highland Titles

Het eerste natuurreservaat Highland Titles, geopend in 2007. Het reservaat, dat dicht bij het historische Glencoe ligt, is een van de twee reservaten van Highland Titles en is ook een gevestigde 4-sterrenattractie voor bezoekers.

Percelen te koopToeristische Trekpleister
Ontdek meer

Glen Nant

Het eeuwenoude eikenbos bij Glen Nant, dat bekend staat als het regenwoud van Schotland, is een bijzondere plek, zoals blijkt uit de SSSI- en SAC-status.

Site van speciaal wetenschappelijk belangSpeciale Beschermde Gebieden
Ontdek meer

Kilnaish Estate

Net als Glen Nant verkreeg Kilnaish de SSSI- en SAC-status (Special Area of ​​Conservation) en is het een mengsel van bos en heuvelachtig terrein.

Percelen te koopSite van speciaal wetenschappelijk belangSpeciale Beschermde Gebieden
Ontdek meer

Een bezoek aan de natuurreservaten

Genesteld in het hart van de Schotse Hooglanden en binnen handbereik van populaire bestemmingen als Fort William, Oban, Skye en Inverness, zijn onze natuurreservaten gemakkelijk te vinden en een plezier om te bezoeken.

Het natuurreservaat Highland Titles, in de buurt van Duror, heeft een bezoekerscentrum en biedt een ‘meet and greet-service’ voor Lords en Ladies.

De andere natuurgebieden zijn meer wild en afgelegen. Hoewel ze geen bezoekerscentrum of rondleiding hebben, zijn sommige uitzichten gewoonweg adembenemend! Houd er rekening mee dat het terrein bij de andere reservaten uitdagend kan zijn.

Als u een Highland Titles-souvenirperceel van 10 sq ft of groter koopt, bevindt deze zich op het Kilnaish Estate en wordt geleverd met een gratis perceel van 1 sq ft in het natuurreservaat Highland Titles.


Ontdek onze natuurreservaten

Highland Titles Natuurreservaat

Ons vlaggenschipreservaat is in 2007 geopend en ligt dicht bij het historische Glencoe. Het reservaat is ook een gevestigde 4-sterren attractie voor bezoekers.

Landgoed Kilnaish

Net als Glen Nant verkreeg Kilnaish de SSSI- en SAC-status (Special Area of Conservation) en is het een mengsel van bos en heuvelachtig terrein.

Natuurreservaat Mountainview

Het reservaat bij Mountainview, geopend door Highland Titles in 2014, is de locatie van ons Bumblebee Haven-project en kijkt uit over het majestueuze Loch Loyne

Glen Nant

Het eeuwenoude eikenbos bij Glen Nant, dat bekend staat als het regenwoud van Schotland, is een bijzondere plek, zoals blijkt uit de SSSI- en SAC-status. Eens

Slievekirk Wood

Het natuurreservaat Celtic Titles, bestaande uit Slievekirk Wood en Gosheden Wood, ligt dicht bij Ardmore, bij Derry in Noord-Ierland.

Tulloch Bereik

Tulloch Farm is de familieboerderij waar onze reis begon. Vanaf deze locatie zijn sinds 2006 geen percelen meer verkocht. In 2021 zijn hier 14.000 bomen geplant.


Uw perceel vinden

De meeste bezoekers die een stuk grond bezitten, zijn van plan om het te vinden en we zijn hier om te helpen. Zorg er eerst voor dat uw perceel(en) op uw account zijn geregistreerd. Niet zeker? Controleer dit, voor je bezoek om tijd te besparen. Als u uw account nog niet heeft aangemaakt, is het nu een goed moment om er een aan te maken en uw perceel(en) eraan toe te voegen. Zodra uw perceel aan uw account is gekoppeld, kunt u de coördinaten van uw topografische verkenning bekijken en een Google-kaart bekijken met uw perceellocatie(s).

U kunt onderstaande link gebruiken om kavelinformatie in ons Dashboard of App te bekijken.


Conservering – Dicht bij het hart van Highland-titels

We zijn gepassioneerd over het behoud, het behoud en het herstel van het Schotse landschap. We werken samen met een aantal gelijkgestemde organisaties die proberen een echt verschil te maken voor Schotland voor de komende generaties.


Dierenwereld

Het meest lonende aspect van ons werk is misschien wel dat soorten terugkeren naar het gebied en er weer een thuis van maken. Naarmate we meer bomen planten om onderdak te bieden en omgevallen bomen hergebruiken om huizen voor insecten te bouwen, neemt het aantal soorten in het reservaat elk jaar toe.

We delen regelmatig veel verhalen, video’s en foto’s over dieren in het wild in onze reservaten op onze sociale-mediapagina’s en blog. Zorg ervoor dat je ‘likt’ en ‘volgt’ voor meer informatie, en bezoek de individuele reservepagina’s (hierboven gelinkt) voor meer informatie over de specifieke soorten die zich al hebben gevestigd.


Onze reis

2006
Ons verhaal begint
Highland Titles begint met de verkoop van souvenirpercelen van de familieboerderij in Tulloch.
2006
Het natuurreservaat Highland Titles wordt gelanceerd
Eind 2006 kocht Highland Titles 89.031 hectares land in Duror, in de buurt van Glencoe. Dit land staat nu bekend als The Highland Titles Nature Reserve, een officiële 4* toeristische attractie en volgens Trip Advisor het meest populaire natuurreservaat in Schotland!
2007
We zijn begonnen met het planten van bomen!
Het herintroduceren van inheemse bomen in het natuurreservaat is een doel van Highland Titles, de vooruitgang begon in 2007.
2013
Een jaar van primeurs!
We begonnen te werken aan het eerste kleine meer (Lochan), bomen te planten en we gaven onze eerste rondleidingen in augustus 2013.
2014
Highland Titels ontwikkelen
Highland Titles bouwde onze eerste receptiecabine in Duror en begon Buggy-rondleidingen.
2014
Mountainview Reserve
Highland Titles koopt 72,84 hectares land ongeveer 10 mijl ten westen van Invergarry genaamd Mountainview. Met advies van de Bumblebee Conservation Trust proberen we van dit gebied een toevluchtsoord voor hommels te maken.
2016
Onze eerste honingbijenkorven gelokaliseerd
Ons werk met de Bumblebee Conservation Trust zag de eerste van onze bijenkorven gelanceerd in Mountainview Nature Reserve.
2017
Meer ontwikkeling bij Glencoe
We bouwden ons eerste Wildcat-verblijf en voegden een nieuwe receptie toe met een kleine winkel voor bezoekers.
2018
Een speciaal bezoek ..
National Geographic bezocht ons Natuurreservaat(!) en ons Voor Altijd Thuis voor gewonde Egels werd gebouwd.
2018
Begonnen met het maken van het fietspad
Omdat we altijd iets wilden teruggeven aan de lokale gemeenschap, was de introductie van een fietspad door het reservaat een welkome manier om iets terug te geven aan het gebied.
2019
Egel Ziekenhuis Gebouwd
Verder ontwikkelend op ons Voor Altijd Thuis voor gewonde Egels werd gebouwd, hebben we een Egel Ziekenhuis gebouwd om een revalidatiecentrum te bieden aan deze prachtige bewoners van het reservaat.
2021
Het landgoed van Kilnaish
Later in 2021 kochten we het Kilnaish Estate, 121,405 hectare grond nabij Tarbert aan de westkust. Vanaf 15 september 2021 worden onze percelen van 10 vierkante meter en 100 vierkante meter van hier verkocht. Dit land is niet alleen een Speciale gebied van instandhouding (SAC) en een gebied van bijzonder wetenschappelijk belang (SSSI), maar biedt ook een prachtig uitzicht voor de westkust van Schotland richting het eiland Gigha.
2021
Glen Nant – Een nationaal natuurreservaat!
Highland Titles koopt 52,609 hectare van de Glen Nant: een nationaal natuurreservaat dat bekend staat als het regenwoud van Schotland. Dit natuurreservaat wordt beheerd in samenwerking met Nature Scot, het nationale natuuragentschap van Schotland. Het is een speciale beschermingszone (SAC) en een gebied van bijzonder wetenschappelijk belang. Wij verkopen geen percelen grond uit dit Natuurreservaat.
2021
Iets teruggeven aan het bos
We zijn begonnen de niet-inheemse Sitka-spar te vervangen door inheemse bomen naar Schotland om het land en de dieren in het wild in de natuurreservaten aan te vullen.
2022
Aan de Horizon
Na een recordjaar 2021 kijkt Highland Titles met meer ambitie en vertrouwen naar de toekomst dan ooit tevoren…..

De Keltische connectie

Net zoals Highland Titles al 14 jaar souvenirpercelen in Schotland verkoopt, verkoopt Celtic Titles souvenirpercelen in Noord-Ierland en gebruikt de winst om het land te beheren als natuurreservaat.

Bezoek onze website voor meer informatie!