• Valuta instellen:
  • inloggen
  • (0) Artiekel(en) €0.00
*

Wapen Onderscheiding

Alle Lairds van Glencoe en Lochaber mogen dit officiële wapen  tonen en gebruiken. De oorkonde in volledige kleurendruk op archiefperkament met reliëfzegel is een heuse schat die u met trots kunt laten zien.

Elke Wapen Onderscheiding  bekrachtigt het recht van één Laird, Lord of Lady om het Wapen van Glencoe of van Lochaber te gebruiken.

Als u deze oorkonde niet tegelijk met een perceel aanschaft, geef dan naast uw kavelnummer uw volledige naam en titel op, zoals die weergeven dient te worden op de oorkonde. afmeting

29,7 cm x 42,0 cm (11,7 inch x 16,5 inch)

 

(*Dit ontwerp bevat heraldische symbolen die betrekking hebben op ons natuurbeheer en herstel van Glencoe Wood (bos). Deze zijn geregistreerd als ons handelsmerk. U bent daardoor verzekerd van onze toestemming om de afbeelding gebruiken als bewijs dat u betrokken bent bij onze inspanningen om de ruige natuur van Schotland te bewaren en te conserveren. Niet geregistreerd in het Public Register of All Arms and Bearings in Schotland en is daarom ongeschikt om in Schotland te tonen)

Prijs £20.00

Hoeveelheid

voeg aan mandjeTerug naar Accessoires