Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Schoudercartridge Handtas

£120.00

Grootte: 275mm x 220mm x 75mm

Handgemaakt van Highland Titles tartan, volledig gevoerd. Voorzien van een groot hoofdcompartiment, een grote achterzak met ritssluiting en 2 kleine voorste delen aan de binnenkant.

De voorklep sluit met een drukknoop. Volledig verstelbare schouderriem kan 74 – 130 cm meten.

Leveringsinformatie

Gratis wereldwijde verzending beschikbaar.

Hier vind je al onze bezorginformatie.

geeft informatie terug

We accepteren retourzendingen binnen 30 dagen na de besteldatum en zullen een volledige terugbetaling geven. Houd er rekening mee dat we uw verzendkosten of cadeaupapier niet terugbetalen en gegraveerde of gepersonaliseerde accessoires kunnen niet worden geruild of terugbetaald, tenzij ze defect zijn.

Je kunt al onze retourinformatie hier vinden.

Waarom bij ons kopen?

Het is een cadeau voor het leven!– Dit is iets dat uzelf of de ontvanger voor altijd kan koesteren en kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

Het is milieuvriendelijk – We gebruiken de winst van onze verkoop om natuurreservaten in de Schotse hooglanden te creëren en natuurbehoudprojecten op het land te financieren. In de loop der jaren hebben we duizenden bomen geplant, insectenhotels, vleermuiskasten, bijenkorven, een lochan van 3 hectare en een eeuwig thuis voor gewonde egels gemaakt, naast andere projecten.

Het is sociaal bewust – We weten hoe belangrijk het is om mensen, en in het bijzonder kinderen, voor te lichten over wat ze kunnen doen om voor het milieu te zorgen en daarom gaan we “dagjes uit” in het reservaat om te werken aan lopende milieuprojecten en gaan we naar lokale scholen.

Een goed excuus om de Schotse Hooglanden te bezoeken! – Kom en zie je land met je eigen ogen en krijg een rondleiding door het reservaat.