• Valuta instellen:
  • inloggen
  • (0) Artiekel(en) €0.00
*

Onze Bestseller Bundel

Bevestig uw nieuwe identiteit met een Wapenschild van Glencoe en een foto ID-kaart. Die tevens de locatie van u perceel bevestigd.

Foto ID-kaart

Deze credit card formaat ID-kaart zal u helpen uw nieuwe aristocratische identiteit als Laird van Glencoe te bevestigen. Tevens is de kaart gemakkelijker bij u te dragen dat het certificaat.
Deze kaart is niet standaard meegeleverd met een van de geschenk verpakkingen, maar kan worden gekocht als extra met de verpakking, of op een later moment.
Deze foto ID-kaart geeft uw identiteit weer, uw perceel nummer en de precieze locatie (dmv gebruik van breedte- en lengtegraad). Klaar om in elke geschikte GPS of iPhone te worden ingevoerd.
Het creëren van de kaart is eenvoudig. Als uw over een computer beschikt met een ingebouwde camera dan rechtstreeks een foto nemen. Anders kunt uw een foto uploaden en bijsnijden indien nodig. Als u geen persoonlijke foto gebruiken dan kunt u in plaats daarvan kiezen voor het Wapen van Glencoe.

Onderscheiding van Wapen Schild

We kennen het Wapen Schild* van Glencoe of Lochaber toe aan al onze Lairds (Lords) en Ladys, vol kleur, met een zegel van relief op perkament gedrukt, maakt deze onderscheiding compleet.
Iedere Onderscheiding van (het) Wapen Schild bevestigd het recht van een landeigenaar om de Onderscheiding van (het) Wapen Schild tot in eeuwigheid te gebruiken als Laird, Lord of Lady van Glencoe.

 

Gelieve ons een volledige naam en titel te verschaffen, zoals u deze op het document wilt laten verschijnen op de onderscheiding en uw perceel nummer, als dit niet met een stuk grond wordt gekocht. formaat 29,7 cm x 42,0 cm (11,7 inch x 16,5 inch).

Prijs £35.00

Hoeveelheid

voeg aan mandjeTerug naar Accessoires