• Valuta instellen:
  • inloggen
  • (0) Artiekel(en) €0.00
*

Highland Titles Pluchen Speelgoed

Wij bieden 4 soorten speelgoed aan:

Knuffelbeer

Deze adorabele leuke en zeer zachte teddybeer is gekleed in de Highland Titels Tartan met zijn eigen gebreide trui, de perfecte kleine Schotse teddybeer!
Het is onze meest populaire pluchen knuffel!

Deze staande Highland Titles pluche teddybeer van ongeveer 25 cm hoog, is knuffelig en zacht en is een enorme hit bij onze jongere perceel eigenaars.
Zou je niet graag deze kleine teddybeer je nieuwe beste vriend willen maken?

Rode eekhoorn

Wist u dat minder dan 120.000 rode eekhoorns in Schotland verblijven? Dit maakt hen zeer belangrijk voor ons bij Highland Titels, vooral na de recente waarneming van een rode eekhoorn op de Nature Reserve!

Deze adorabele leuke en zeer zachte eekhoorn is gekleed in Highland Titels Tartan. Staande ongeveer 18 cm hoog, met een zachte vacht en heerlijk expressief gezicht zal hem tot een ​​hit voor jong en oud maken. We geven de suggestie uw pluche eekhoorn Nutsie of iets dergelijks te noemen!

Egel

Highland Titles zorgen voor veel egels in ons Hedgehog Hospital en Woodland Forever Home, voor permanent gehandicapte egels. Dit heerlijke knuffel egel speelgoed is erg gezond, buitengewoon gedetailleerd en opmerkelijk levensecht. Zacht en knuffelig, dit is een unieke toevoeging aan onze Highland knuffels.

Zijn schattige, innemende eigenschappen en vriendelijke gezicht zijn liefdevol vervaardigd en gekleed in tartan Highland Titles. Het perfecte cadeau voor onze jongere Highland Titles plot-bezitters of mensen die van egels houden!

Otter

De Highland Titles Knuffelotter meet ongeveer 45 cm van kop tot staart en is perfect voor de water of landliefhebber. Met een kleine Highland Titles-sjaal, zijn zachte bruine vacht en zijn lang gespierde staart. Dit zijn twee van de meest onderscheidende kenmerken van deze rivierotter.

Gelieve uw Pluchen speelgoed op de volgende pagina te selecteren

Prijs £25.00

Hoeveelheid

voeg aan mandjeTerug naar Accessoires