• (0) Artikel(en)€0.00
*

Highland Titles Pluchen Speelgoed

Wij bieden 3 soorten speelgoed aan:

Knuffelbeer

Deze adorabele leuke en zeer zachte teddybeer is gekleed in de Highland Titels Tartan met zijn eigen gebreide trui, de perfecte kleine Schotse teddybeer!
Het is onze meest populaire pluchen knuffel!

Deze staande Highland Titles pluche teddybeer van ongeveer 25 cm hoog, is knuffelig en zacht en is een enorme hit bij onze jongere perceel eigenaars.
Zou je niet graag deze kleine teddybeer je nieuwe beste vriend willen maken?

Schotse Hooglanders

Schotse Hooglanders zijn te onscheiden door hun karakteristieke lange horens en lange golvende haar. Deze prachtige pluche Schotse hooglander is prachtig gedetailleerd en opvallend levensecht.

Zacht en knuffelig, is dit een unieke aanvulling op onze Highland teddybeer knuffels.

Zijn leuke, vertederende uitdrukking en vriendelijk gezicht zijn met liefde gemaakt en gekleed in Highland Titels Tartan. Het perfecte cadeau voor onze jongere Highland Titels Perceel eigenaars of voor diegenen die een liefde voor Schotse hooglanders heeft!

Rode eekhoorn

Wist u dat minder dan 120.000 rode eekhoorns in Schotland verblijven? Dit maakt hen zeer belangrijk voor ons bij Highland Titels, vooral na de recente waarneming van een rode eekhoorn op de Nature Reserve!

Deze adorabele leuke en zeer zachte eekhoorn is gekleed in Highland Titels Tartan. Staande ongeveer 18 cm hoog, met een zachte vacht en heerlijk expressief gezicht zal hem tot een ​​hit voor jong en oud maken. We geven de suggestie uw pluche eekhoorn Nutsie of iets dergelijks te noemen!

Gelieve uw Pluchen speelgoed op de volgende pagina te selecteren

Prijs: €31.00

Aantal

  Terug naar de Accessoires Shop