• Valuta instellen:
  • inloggen
  • (0) Artiekel(en) €0.00
*

Adopteer een dier voor net 30€ per jaar

Het perfecte geschenk voor dier en natuur liefhebbers

Help mee ons essentiële natuurbeschermingswerk te finacieren en onze inheemse flotra en fauna de klok rond te voorzien van bescherming,voedsel en onderdak. Ons adoptiepakket is een attent cadeau vooor elke natuur-of dierenliefhebber. Het bevat een oficieel adoptiecertificaat en exclusieve regelmatige E-mailupdates over uw geadopteerde dier.

Help ons deze iconische soorten de best mogelijke toekomst in Schotland te geven en adopteer vandaag nog een dier!

Waarom een Scholtse wildCat adopteren?

Door een Schotse wildCat met Highland Titles te adopteren, stelt u ons in staat projecten te blijven steunen die niet alleen onze residente hijbride Schotse wildCats te helpen, maar ook de toekomst van deze soordt in Schotland.

Waarom een egel adopteren?

Door een egel met Highland Titles te Adopteren, stelt u ons in staat projecten te blijven steunen die niet alleen lokale egels in onze natuurreservaten, maar ook in Schotland te helpen.

Waarom een rode eekhoorn adopteren?

Door een rode eekhoorn met Highland Titles te Adopteren, stelt u ons in staat projecten te blijven steunen die niet alleen lokale rode eekhoorn in onze natuurreservaten, maar ook in Schotland te helpen.

Waar om een vleermuis adopteren?

Door een vleermuis met Highland Titles te Adopteren, stelt u ons in staat projecten te blijven steunen die niet alleen lokale vleermuizen in onze natuurreservaten, maar ook in Schotland te helpen, inclusief onze tregelmatige wandelijngen met vleermuisdetectoren. Het is ook een uniek cadeau voor een vriend of familielid..

Wat houd het in?

Je adoptiepakket bevat een officieeel persoonlijk adoptiecertificaat, regelmatige E-mailupdates en de dankbare dank aan onze lokale WildCats, egels, rode eekhoorns en vleermuizen(en de totale Schotse vleermuispopulatie).

Prijs £25.00

Hoeveelheid

voeg aan mandjeTerug naar Accessoires