Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Geld-terug-beleid

Niet-goed-geld-terug-garantie, zonder gedoe

Winkel thuis op de bank vanuit de veilige gedachte dat uw bestelling van één van onze stukken land valt onder een niet-goed-geld-terug-garantie, waarbij wij niet moeilijk doen over details. Deze garantie geeft u 30 dagen de gelegenheid de uitstekende kwaliteit van het product te controleren. Als u niet 100% tevreden bent met uw bestelling of gewoon van mening bent veranderd, stuurt u ons het product binnen 30 dagen na uw besteldatum retour. Wij betalen u de kosten voor het product terug. Wij vragen u wel een korte brief bij te voegen met uw naam en adres plus een korte uitleg waarom u het artikel/de artikelen retour zendt.
Wij wijzen u erop dat wij uw verzendkosten niet vergoeden. Daarnaast kunnen gegraveerde en gepersonaliseerde accessoires niet worden geruild of geretourneerd, tenzij ze ondeugdelijk zijn gemaakt.

Als u een product aan ons wilt retourneren, raden wij u aan gebruik te maken van een verzenddienst met traceermogelijkheid of handtekening voor ontvangst, aangezien wij uw geld pas kunnen terugbetalen als het artikel door ons is ontvangen.