Valuta instellen: Mijn rekening (0) Artikel
WORD NU EEN LORD OF LADY

Land Registratie

Iedereen die de geschiedenis van de souvenirverkoop van land in Schotland heeft gevolgd, zal er bewust van zijn van het belang om deze souvenirpercelen te registreren.
Er is zelfs een standpunt dat suggereert dat als het niet is geregistreerd, het niet daadwerkelijk is verkocht. Natuurlijk is dit niet echt het geval, maar we denken dat veel van onze klanten liever hebben dat hun speciale stukje Schotland wordt geregistreerd waarbij het eigendom dan ook is vastgelegd en open is voor het publiek. Dus in onze laatste website-update hebben we een kadaster opgenomen.

Veel van onze percelen worden gekocht door mensen die land willen bezitten en op deze wijze Schotse landeigenaren willen worden. In dit specifieke geval weten we wie de kopers zijn en kunnen zij kiezen of zij hun gegevens openbaar gemaakt willen hebben.
Ook worden er veel percelen als cadeau gekocht.
In beide gevallen kunnen de eigenaars hun perceel deze vervolgens verkopen of anderszins vervreemden. Het is gecompliceerd!

Het register registreert dus de gegevens van de koper van het perceel. In het pakket dat we U toezenden, is een unieke code toegevoegd die kan worden gebruikt om het verkregen eigendom over te dragen aan een nieuwe eigenaar. Dit kan worden gebruikt wanneer het pakket aan iemand anders is geschonken.

Als uw plot niet zichtbaar is – denk eraan dat u deze actief moet instellen om zichtbaar te zijn.
  • Meld u aan bij uw account – of maak een account aan
  • Navigeer naar het tabblad met de titel “Uw gegevens”
  • Om uw plots openbaar te maken, klikt u hieronder op het tabblad “Uw gegevens”, vinkt u het vakje “Ik ga ermee akkoord dat mijn perceel wordt toegevoegd aan het openbare kadaster van de Highland-titels” aan en klikt u op de knop “Bijwerken”.

Wanneer er problemen zijn met boven genoemde acties, neem dan contact op met onze support afdeling HIER

Ons kadaster is nu beschikbaar om te bekijken op www.highlandtitles.com/find_plots/