• (0) Artikel(en)€0.00

De GRATIS Highland Titles Scottish Estate Manager -app

Geniet van uw eigen perceel in de Schotse Hooglanden, waar ter wereld u ook bent!

Scottish Estate Manager App

Bent u een Laird, Lord of Lady van Glencoe of Lochaber? Highland Titles heeft speciaal voor u een app gemaakt! Onze gratis app is bedoeld voor iedereen die zich via Highland Titles landeigenaar mag noemen. De grote of locatie van uw perceel maakt daarbij niets uit.

Geniet nog meer van uw Lairdship: Download onze estate management app, zodat u altijd van waar u zich op dat moment bevindt in contact kunt komen en blijven met uw perceel,

Hoe onze app te downloaden? Logt in op uw telefoon in de app store. Zoek vervolgens naar ‘Highland Titles’.
appstorebutton


Functies

Dashboard

dashboard

Het dashboard geeft u een snel en in echte tijd een overzicht van uw eigen Schots perceel,  inclusief de plaatselijke tijd en het weer, als ook de huidige afstand tussen u en uw perceel in de Hooglanden.

Perceel zoeker

lochaber-find-plot-with-frame

De Perceel zoeker maakt gebruik van interactieve kaarten en satelliet-navigatietechnologie om u naar uw perceel te leiden. Als u de mogelijkheid heeft om het park persoonlijk te bezoeken is de Perceel zoeker een uitstekende assistent. Maar u kunt hem ook gebruiken om te kijken hoe ver u van uw land verwijderd bent. En wanneer u uw perceel daadwerkelijk bereikt, wordt automatisch een bezoekcertificaat ontsloten.

Controleer het laatste nieuws

lochaber-my-news-with-frame

Het verbaast ons niks als u tijdens uw bezoek aan Highland Titles Nature Reserve een paar plaatjes schiet; zelf zijn wij elke dag weer onder de indruk van de natuurlijke schoonheid hier! Lijkt het u een goed idee dit met uw familie en vrienden te delen? Gebruik onze app om een gepersonaliseerde ansichtkaart te maken en te versturen!

Identification Card

card

Bevestig uw titel met de  Identification Card dat via de app direct verkrijgbaar is. Gebruik het en krijgt toegang tot een wereld van privileges!

En nog veel, veel meer!

  • Maak een fotogalerij van uw bezoeken aan uw prachtige perceel.
  • Maak een ansichtkaart van het perceel
  • Ontdek plaatselijke activiteiten in de buurt van het Highland Titles Nature Reserve.
  • Bekijk video’s en updates van het dagelijks leven van de dieren die in het park wonen.

Uw Feedback

Wij willen dat de app een extra dimensie geeft aan uw ervaring als Highland Titles Lord of Lady, of u nu ver weg of dichtbij bent. Wij willen dat onze landeigenaren zich diep verbonden voelen met het land dat ze in bezit hebben. Daarom is onze app GRATIS verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. De app zal regelmatig worden bijgewerkt op basis van de feedback die landeigenaren ons toezenden. Gelieve ons te laten weten als u bepaalde functies in de app mist!

Gebruik uw Highland Titles-app voor het beheer van Schots landgoed en geniet nog meer van uw status als Lord of Lady.

Om de app in uw bezit te krijgen, gaat u naar uw app store en zoekt u naar ‘Highland Titles’. Ook kunt op één van onderstaande links klikken!

Om op de app te kunnen inloggen, hebt u het Highland Titles-perceelnummer nodig en daarnaast de eerste zes cijfers van uw Ordnance Survey (OS) Grid Reference-nummer. Beide staan vermeld op het Certificaat van Verkoop dat vindt u in uw welkomstpakket.

Als u één of beide niet kunt vinden, kunt u Contact opnemen met [email protected]. Wij doen wat we kunnen om u te helpen.
Als alternatief.

Gelieve ook eerst onze Veel gestelde vragen te bekijken. Hier vindt u ook veel extra informatie en advies.